ویار تکلم

آخرین مطالب

برخورد قاطع، فقط با مردم!

دوشنبه, ۱۱ دی ۱۳۹۶، ۰۸:۵۰ ب.ظ

راست باشد یا دروغ، شایعه باشد یا واقعیت، توطئه داخلی باشد یا خارجی، ما در کشوری زندگی می‌کنیم که هر روز خبر جدیدی از فساد و دزدی و اختلاس و رانت مسئولین و نزدیکان‌شان به گوش‌مان می‌رسد.

از اختلاس‌های سوپرکلان سه‌هزار میلیاردی و هشت‌هزار میلیاردی گرفته تا اختلاس‌های ریز و جزئی و ناقابلِ(!) دویست سیصد میلیاردی و قراردادهای مشکوکی مثل کرسنت و توتال و اخباری که همه روزه در این باره منتشر می‌شود. اوضاع جوری است که حتی خود سیاسیون هم مثل آب خوردن یک‌دیگر را به  فساد متهم می‌کنند و آب از آب تکان نمی‌خورد! آن‌وقت دیگر نمی‌شود گفت این هم کار دشمن و توطئه خارجی‌هاست.

احمدی‌نژاد رئیس جمهور دو دوره این مملکت و از اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام، علیه رئیس دو قوه این مملکت بست می‌نشیند، فرزندان آن‌ها را تلویحا جاسوس می‌خواند و خودشان را به واردات انحصاری دارو و زمین‌خواری و کارچاق‌کنی و تصرف زمین در اطراف قم و تاسیس گاوداری متهم می‌کند. از دو حال خارج نیست. یا احمدی نژاد دروغ می‌گوید و به جرم اتهام‌زنی و تشویش اذهان عمومی باید با او برخورد قاطع شود، یا راست می‌گوید و لاریجانی‌ها با این همه فساد باید برکنار شوند. اما هم لاریجانی‌ها قرص و محکم به کرسی ریاست‌شان تکیه داده‌اند و هم احمدی‌نژاد آزادانه دارد زندگی‌اش را می‌کند!

پنج سال پیش همین روزها بود که احمدی‌نژاد در جلسه استیضاح شیخ الاسلامی فیلم جلسه محرمانه فاضل لاریجانی و سعید مرتضوی را منتشر کرد. در آن فیلم فاضل لاریجانی از نفوذ خود بر روی برادران‌ش و توانایی او برای رفع موانع حقوقی و اجرایی پیش روی بابک زنجانی در ازای دریافت مبلغ هنگفتی سخن می‌گفت. خب در آن دوره  همه این کار احمدی‌نژاد را مذمت و تقبیح کردند و از محضر رهبری و ملت عذرخواهی کردند. اما هیچ‌کس نگفت که آخرش چه شد؟ کی مقصر بود؟ راست بود یا دروغ؟ تهمت بود یا واقعیت؟

می‌شود مثال‌های دیگری هم آورد. مثلا اتهام تاسیس صرافی و فساد مالی و دکتری غیرقانونی حسین فریدون و اتهاماتی که علیه برادر جهان‌گیری وجود دارد و بسیاری دیگر از این دست! این اتهامات اگر راست باشند نیازمند پیگیری و محاکمه و برخورد جدی هستند، و اگر دروغ باشند نیازمند شفافیت و روشن‌گری. اما یا خبری از محاکمه نیست، یا محاکمه پشت درهای بسته انجام می‌شود و خبری از شفافیت نیست.

چند روز است که در بعضی از نقاط کشور اعتراضات و آشوب‌هایی صورت گرفته و همه، از روسای قوا  و وزیران و نمایندگان تا استانداران و فرمان‌داران و حتی مردم خواستار برخورد قاطع و محکم با آشوب‌گران هستند. باشد، قبول! با آن‌ها برخورد شود. اما آیا وقتی هم می‌رسد که بدون ملاحظات سیاسی، با فساد و تبعیض و رانت‌خواریِ کسانی که عامل اصلی نارضایتی مردم هستند، برخورد قاطع و جدی صورت بگیرد؟!

نظرات (۷)

  • محمد رضا
  • احسنت. حرف حساب و حرف دل این روزهای مردم را زدید...
    بسیار عالی :)

    ولی آشوبگر وجود نداره مردم هستند و خواسته های واقعی و درست 
    هر اتفاقی که میفته کار مردمه و صف بندی وجود نداره 
    فقط باید بررسی کرد که چه چیزی باعث میشه یه شهروند اونقدر عصبانی و خسته بشه که دست  به تخریب بزنه...

    @سمیه

    نه اشتباه نکن. همگی مردم نبودند. دو دسته بودند. یک عده مردم معترض به اقتصاد و بی عدالتی و...یک عده هم زامبی هایی که ماشین آتشنشانی رو به سمت مردم ول کردند و به بیمارستانها حمله کردند. به شاه تعبیر ا.ن در یک کلام: خس و خاشاک!

    چه قبول کنید چه نه تمام آدمهای خیابان مردم هستن چه فریب خورده 
    چه با مطالبات درست ..
    زامبی که شاخه درخت در نیومده .از یکی از همین خونه های شهرها بلند شدند اومدن تو خیابون 
    عرض کردم بررسی کنید چه دلیلی وجود داره که یه شهروند به حد رسیده 
    خداروشکر بعد اینهمه سال معلوم شد خس و خاشاکی در کار نبود...
    بعد هم چه فرقی میکنه خس و خاشاک یا جان فدا یا هر اسم دیگه ای ؟ 
    خواسته های به حق مردم ما در نزد تمامی سران حکومتی ارزش و جایگاهی نداره.


  • دکتر یونس
  • خیلی از این مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم سوئ تدبیر مدیرا و دولتمرداست که با رای خود همین مردم انتخاب شدن. این وسط گناه نظام و رهبر چیه؟! از مریخ که نیومدن به این آقایون رئیس جمهور و نمایندگان مجلس رای بدن!! مردم که میدونستن مشی این رئیس جمهور چیه.. برادرش کیه.. 4 سال چکار کرده و بعدش چکار میکنه.. از خلق و خوی اشرافی آقایون بی خبر نبودن ولی باز رای دادن. به قول شاعر: سزای همچو کسی چیست غیر در ماندن؟!! تازه گفتن تا 1400 باهاش هستن و هنوز 6 ماه هم نگذشته!

     این متن حبذا هم قابل تامله: نقل است که بعد از ماجرای حکمیت و شعبده ی پسر عاص و سعایت ابوموسی ها، عدّه ای پیش امیر مظلومان آمدند و گفتند : " یا علی! ما نادان و احمق بودیم. تو چرا حکمیت را پذیرفتی؟ ". سیّد رضی در نهج البلاغه نقل کرده است که امام یک دستش را محکم به پس دست دیگرش زد. و فرمود : "هذا جزاء من ترک عقده". این سزای کسی است که به خاطر رای مردم، عقیده اش را کنار بگذارد ... 

    به اقای دکتر یونس!
    شما برو ببین توی این شعارهایی که مردم میدن چند درصدش بر ضد دولت و روحانیه و چند درصد بر علیه.....
    ادم خواب بیدار میشه ولی آدمی که خودش را به خریت میزنه آدم نمیشه البته اصلا اشکالی نداره اتفاقا پدیده مبارکی است!
    همش کاره ایسرائیله

    مرگ بر ایسراایل

    مرگ بر آمریکااا

    مرگ بر اینگیلیس
    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">